Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

De Liemerse Uitdaging kun je zien als een maatschappelijke makelaar. Het is de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. 
Sinds de start van de Liemerse Uitdaging in 2014 maak in onderdeel uit van matchgroep Montferland. 

 

Hoe werkt dat?
Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gebrek aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven. Om dit toch geregeld te krijgen, kan er een aanvraag bij de Liemerse Uitdaging worden ingediend. Binnen de matchgroepen wordt dan bekeken welk bedrijf kan worden ‘uitgedaagd’ om kennis, materialen of medewerkers in te zetten. Vanzelfsprekend met gesloten beurs, maar wel voor een tegenprestatie door de aanvrager. De Liemerse Uitdaging gaat voor de win-win-win situatie waarbij de verenigingen en stichtingen vooruitgeholpen worden, bedrijven hun betrokkenheid tonen en nieuwe verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven en de samenleving. Door zitting te nemen in matchgroep Montferland draag ik bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Waarom?
Omdat ik met mijn bedrijf van betekenis wil zijn voor de maatschappij en hiervoor graag mijn zakelijk/sociaal netwerk inzet.

 

Meer weten of als vereniging/stichting een aanvraag indienen?
Check dan www.liemerseuitdaging.nl

 

UIT151203   digitaal gebruik Logo liemerse uitdaging RGB

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.