Waardevolle tip voor meer draagvlak duurzame inzetbaarheid.

Voor werkgevers en HR-managers die niet bang zijn om een uitdaging aan te gaan: vaak zijn landelijke ontwikkelingen het uitgangspunt voor acties of beleid om uw werknemers duurzaam inzetbaar te maken. Maar eigenlijk wordt een belangrijk factor regelmatig vergeten. Welke kennis/kunde is al onder uw personeel aanwezig? Durft u het aan om dit op een ludieke manier in kaart te brengen? Dus voor een keer niet uw medewerkers nieuw beleid en kennis opleggen, maar uzelf als werkgever / HR-manager laten inspireren met hetgeen al aanwezig is. Durft u dit aan?

Dit kan gegoten worden in een personeelsdag, thema-middag, teamsessie, hei-sessie.
Het is maar hoe groot of klein u het wilt aanpakken.

  • Laat u verrassen door kennis die u niet achter uw werknemers had gezocht en scherp met opgedane inzichten uw productieprocessen of HR-beleid aan. Dit kan ik voor u organiseren en uitvoeren. Verder praten hierover?
    Mail mij dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-14603262.

    eindproduct (Middel)
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.