Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Effectief thuiswerken

Effectief thuiswerken

 

Aankondiging online tool: effectief thuiswerken

 

In deze corona fase is het een uitdaging om bedrijfsprocessen goed op gang te houden en deze veilig en effectief uit te voeren. Tel daarbij op de vele werknemers die direct of indirect geraakt worden door het virus, thuisjuf/thuismeester zijn voor hun kinderen of partners hebben die werkzaam zijn in vitale beroepen. 

 

Hoe kunt u als werkgever of HR-manager uw werknemers een steun in de rug bieden, maar ook enig grip houden op de voortgang van het werk? Hoe houden uw werknemers zich staande?

Op het werk ben ik de ervaren werknemer die ook moeder is.
Als ik
thuis werk voel ik me moeder die tegelijk ook ervaren werknemer wil zijn.”


Op dit moment ontwikkel ik de geheel online tool:

      Effectief thuiswerken, zo blijft het gezond en leuk.


Deze tool biedt praktische handvaten en ondersteuning voor uw werknemers om op de juiste manier ook vanuit huis effectief inzetbaar te kunnen zijn. Daarbij wordt het ook mogelijk om het effect van de inzetbaarheid meetbaar te maken.

 

·        Lunchwebinar op woensdag 15 april om 12.30 uur.

 

Dan zal ik meer informatie geven over de online tool. De lunchwebinar zal worden gegeven via  facebook live @langerwerkenmetplezier en duurt 30 minuten.

 

 

Ik wil u van harte uitnodigen om hierbij aan te sluiten.

 

Hartelijke groet,
Marieke Bach,
adviseur duurzame inzetbaarheid
voor metaal en techniek