bureaubaan

Bewegen en afvallen voor werknemers met een bureaubaan. 

Hoeveel werknemers binnen uw bedrijf werken achter hun bureau? Wist u dat veel van deze werknemers dagelijks te weinig bewegen? Wanneer dit in combinatie is met een ongezond voedingspatroon en overgewicht zorgt het voor een zwaardere belasting van het lichaam. Het verslechtert de conditie waardoor uw werknemers minder fit zijn, gevoeliger zijn voor stress en eerder vatbaar voor ziektes. Hier kunt u als werkgever wat aan doen! 

Samen met Frank Buiting van De Romei therapie en Training (www.romei.nl)  heeft Marieke Bach een bijzonder programma ontwikkeld dat werknemers met een bureaubaan laat werken aan voldoende dagelijkse beweging èn het bereiken van het juiste lichaamsgewicht met een gezond voedingspatroon.
                                                                                                                                                                                                               De kracht van dit actieve en uitgebreide programma zit in de combinatie van:

  •  2 groepstrainingen van 1,5 uur: ‘het nut en noodzaak van bewegen en goede houding’;
  •  3 groepstrainingen van 2,5 uur: ‘gezond voedingspatroon’;
  •  individuele coaching (per deelnemer 5 sessies van 1 uur).

De uitvoering van het totale programma zal 8 tot 12 weken duren. 

Heeft u minimaal 4 deelnemers voor dit programma? Dan kan de uitvoering grotendeels op uw  bedrijfslocatie plaatsvinden. De groepstrainingen: ‘nut en noodzaak van bewegen en een goede houding’, zal plaatsvinden bij De Romei Therapie en Training in Zevenaar.

Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u uw werknemers aanmoedigen om meer te bewegen en af te vallen? Neem contact met ons op en wij mailen u alle verdere details.

Marieke Bach, Bach Vitaliteitscoaching: 06 – 14 60 32 62

Frank Buiting, De Romei Therapie en Training: 0316 - 342151

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
OK Weigeren